med naturlige ingredienser fra blekksprut blekk til fargetilsetting
Burger brioche rød
med naturlige ingredienser av saft fra rødbeter til farge og smaktilsetting
Gresskar frø rundstykker
Bakt med tangzhong metode toppet med gresskar frø.
TANGZHONG er en japansk bakemetode som gir bakverket en holdbarhet i flere dager samt en saftig konsistents.
Sesam frø rundstykker
Bakt med tangzhong metode toppet med sesam frø.
TANGZHONG er en japansk bakemetode som gir bakverket en holdbarhet i flere dager samt en saftig konsistents.
Rundstykker
Bakt med tangzhong metode. TANGZHONG er en japansk bakemetode som gir bakverket en holdbarhet i flere dager samt en saftig konsistents.
Foccacia
Bakt på den tangzhong metoden med tomat, oliven og rosmarin
Baguetter
Fine og grove fransk fullkorn baguette
Brioche Croissant
Smørfulle brioche rullet i croissant stil penslet med melk
melonpan
Myk japansk brød dekket i et tynt lag med sprø kakedeig
MelonPan taro
Myk japansk brød dekket i et tynt lag sprø kakedeig med smak av taro
Melonpan pandan
Myk japansk brød dekket i et tynt lag sprø kakedeig med smak av pandan
Melonpan sjokolade
Myk japansk brød dekket i et tynt lag sprø kakedeig med smak av sjokolade
redbean bun
Kinesisk melke brød med røde bønner og taro syltetøy
anpan
Japansk myk brød med søte røde bønner pasta
Pan de coco
Filippinsk myk brød med kokos kokt i melk og smør
Ensaymada
Melkebrød penslet med smør og sukker
Chocolate buns
Myk Japansk brød dekket med sjokolade ganache
Spanish bread
Tradisjonell Filippinsk brødrull med smør blanding
cheese bread
Semi søt brød fylt og toppet med revet ost
Cream buns
Japansk melkebrød fylt med eggekrem
pork floss bun
Myk Japansk brød med majones og tørket revet svin
japansk sandwich loff
Langtidshevet myk loff
red sausage bun
Myk japansk brød med rød pølse
Pork floss roll
Rullet brød med paprika, asiatisk gressløk,fylt med majones og tørket revet svin
Choco swirl
Myk brød fylt med eggekrem og dyppet i sjokolade ganache
Cheesymada
Myk brød penslet med smørkrem og toppet med revet ost
Bao buns
Hjemmelaget dampet asiatisk brød
Taiwanese Bao buns
Hjemmelaget dampet asiatisk brød
Bao burger buns
Hjemmelaget dampet asiatisk brød
Japansk melkebrød
Myk luftig og lett melkebrød
Pan de sal
Tradisjonell Filipinsk frokost rundstykker
Black sesame bun
Myk og luftig brød med svart sesame pasta toppet med svart sesamfrø
Soft cookie
Soft cookie deig laget med økologisk grønn te og hvit belgiske sjokolade chips
Soft cookie
Soft cookie deig laget med økologisk taro smak og hvit belgiske sjokolade chips
Japansk Sufflé ostekake
Myk, lett og luftig sufflé kake med kremost bakt langsomt i tre forskjellige temperaturer
Matcha japansk ostetarter
Laget med matcha, mascarpone og kremost i hjemmelagd sprøtarte
Parmesan japansk ostetarter
Laget med parmesan, mascarpone og kremost i hjemmelagd sprøtarte
Sjokolade japansk ostetarter
Laget med sjokolade, mascarpone og kremost i hjemmelagd sprøtarte