Om oss

Hvem er Bread N Butter?

Håndverkbakevarer som bygger på enkle og naturlige råvarer. Et produksjonbakeri med hjerte for faget og fokus på smak og kvalitet.


Dagliglederen Reverdy Pineda er utdannet som kokk i Norge med mange års erfaring fra hotell, restaurant og catering bransjen. På grunn av stadig nye og moderne konsepter i denne bransjen fikk han lidenskapen på å heve sin kompetanse i baking. Han har blant annet reist til Asia og Europa for å tilegne seg kunnskap og solide forståelse på baketeknikk. 

Det som er unikt for oss er rett og slett å produsere bake produkter som ingen andre har i Norge. Vi kan derfor utarbeide og skreddersy oppskrifter etter kundens behov!

Med lang ledelseserfaring innen restaurant og bakeribransjen, kan vi trygt si at vi har kompetanser og kunnskap om hvordan vi vil produsere våre produkter. Bread N Butter legger til side tradisjonelle forestillinger om hvilke bakevarer og smaker som skal mikses. Moderne med klassisk, norsk med utenlandsk. Resultat er uventede og unike smaksopplevelser!


Markedet er stadig i vekst og Bread N Butter vil bidra med nye og spennende produkter samt unike smaksopplevelser.


Vi lover våre kunder at de får bakevarer av oss som er lidenskapelig laget rett fra hjerte.

Vi har i 2023 startet et samarbeid med Teaology på Lillo Gård i Oslo, Drammen Magasinet og Sandvika Storsenter for utsalg av våre japanske bake produkter. 

Våren 2024 har vi også inngått et samarbeid med Chili dagligvarebutikk på Grünerløkka for utsalg av mer sørøst asiatiske bakevarer. Her får dere smak av bakevarer fra Filippinene, Thailand, Indonesia og mer. 

Disse butikkene er vårt bidrag til den økende og varierte asiatiske mat entusiaster i Oslo og omegn!

Bread N Butter har nylig blitt anbefalt av Falstaff for en av Oslos topp 5 bakerier. Dette er digg! Les linken.

https://www.falstaff.com/en/news/top-5-bakeries-in-oslo

"We don't follow recipes. We create our own by understanding the fundamentals of the ingredients and baking techniques"

Våre samarbeidspartnere

Våre egne bakeri utsalg og brunch konsept

Tidligere samarbeidspartnere